En träning förra året

Uppvärmning i spåret Målvaktsträning
Ella:) Tejpning myggmedlet på, bra där Molle!
Uffe instruerar Annika och Ida


Det sägs att det kan vara bra med blixt ibland...:P

Bumbibjörnen Amera studsar fram Löpning Tungan rätt i mun!

Mambo number 5 here!

.. När barca vinner stort och går vidare var rätt mycket önsketänkande va Lina?!

Micko och jag drog till morfar och mormor för att snylta lite på kanalen som fotbollen sändes på. Morfar var heltaggad från start och om man säger såhär, jag vet ju varifrån mitt heta temperament kommer. Det formligen flög grodor ur munnen på honom, och på mormors undring varför Chivu har mössa på skallen svarade han: För att han är dum i huvudet, han har nå fel inne i skalet.
Frustrerat, så kan vi väl säga att det var både i matchen och i tv-soffan.

Men på träningen var det allt annat än frustration. En träning som innehöll mycket uppspel och avslut. Riktigt bra fart hela träning och sjukt roligt. Hemmapremiären närmar sig!     

dagens träning i bildform som satt i omklädningsrummet redan när vi kom dit :)


Camilla visade upp sin smarta sida när hon tittade ner på gräset på B-plan och undrade om det hade haglat. Tur det finns folk med högre IQ uppe på träningarna som kunde förklara för henne att det var gödsel till planen.. haha!

En liten undring innan jag stänger igen datan och sover. Vad gör Strömsbergs målis Tobias Skärberg upptejpad i vårat omklädningsrum tro? ;)




/#5


Spännande retur

Härligt med bilder Sandra! Mer sånt.. vi borde be Mats eller Mats att fota lite under träningarna;)

Ska strax åka iväg på träning. Vi får se vad kvällen har att erbjuda.. kanske någon liten groda som flyger ur en mun?

I måndags hade vi ju stolpskottet siken som stod och sov (?) när Ola eller Uffe sa att vi skulle dela in oss och spela 2 mot 2. Efter en väldigt noggrann beskrivning av denna enkla övning säger siken när hon ska gå.. "Okej, 1 mot 1!"

Jag måste bara säga att Mickan var riiiiiktigt grym i måndags också! Underbart att se! Du kommer springa sönder allt motstånd i sommar;)

Glöm inte att kolla matchen ikväll när Barca vinner stort och går vidare!

IK Rex - Tierps DFF




Foto: Sandra Johansson

Stensätra IF - Tierps IF





Här har vi lite härliga bilder från gårdagens match. Denna gång var det inte jag som höll i kameran utan det var pappa som knäppte. De små bilderna kan man klicka på. Fler bilder kommer att komma in på Tierps hemsida. För att komma dit, se länkar här på vänster sida.

/ Sandra Johansson

Förlust i premiären

Tungt att starta med en förlust, men det kan bara bli bättre. Jag vet inte vad jag ska skriva om matchen.
Till en början känns det som matchen väger fram och tillbaka, Stensätra har de vassaste chanserna men vi kan ta bort bollen. Första halvlek slog de långbollar på sina snabba forwards och vi försökte spela vårat spel när vi fick bollen men det ville sig inte riktigt enda fram. Vi fick iaf första målet på en hörna. Mickan slår en fin hörna som dimper ner mitt i hopen av spelare och bollen går genom en hemmaspelare in i mål. Så skönt!
Efter målet fick de rödklädda instruktioner att ta ner bollen på backen och spela runt men jag vet inte riktigt om det artade sig riktigt så. 10-15 min efter vårat ledningsmål gör Stensätra mål. Fan så surt. Halvleken slutar 1-1.

Andra halvlek kan jag inte skriva om, jag fick springa in efter matchtröjan som låg inne i omklädningsrummet. Observera att jag självklart inte glömde den, någon i startelvan måste ha tagit den med sig in i omklädningrummet i halvtid. Jag lovar....
Som sagt vet jag inte riktigt vad som hände i första delen av andra och sen blev jag inbytt, vet inte riktigt hur matchen såg ut då.. fokuserade mest på att springa där uppe och inte jobba neråt (buhu).
De fick iaf in bollen i mål två gånger till, slutresultate blev 3-1.
Nej, nya tag till nästa match. Alltid tråkigt att förlora!

Jag tycker att Mia sliter som en varg på mitten, inte alltid där bollen är men hon jobbar hela tiden!
Fridorna i backlinjen gör också ett bra jobb tycker jag.

Sen har jag en liten lek. Gissa vilken den här grodan kommer ifrån efter frågan om hur lång tid det tar att åka hem.

"Det tar exakt 45 minuter, ungefär."


Lets gissa the floskel people!!!!!


 

//Lina


Varför?

Vilken jävla träning, pulsa i snö i slutet av April! Ack så roligt fast jobbigt! Frodo sprang mestadels längst fram och hoppade som en iller och gjorde upp ett spår till oss övriga. Jag hade Emma bakom mig fast henne såg jag inte till så mycket, tror hon hamnade under snön det var ju faktiskt upp till knäna på oss andra..

Jag hade inte tänkt prata om träningen eller mötet. Jag vill få klarhet i en sak.

Varför hade inte Tove någon BH med sig?
"Jag ska jobba imorgon" sa hon. Jaha? Jobbar du inte med barn Tove?!?

//#12

Nr 12 is calling!

Tierp, för oss som hellre trivs med livet! Say what?!
Tierps kommun hade denna slogan på tvreklamen nyss... men va faaaan!

Vi har seriepremiär på lördag mot Stensätra! Ska bli roligt men tittar man ut genom fönstret så känns det långt bort med seriepremiär och allt vad fotboll på gräs heter (hörde att det snöar ute, jag ids inte titta).
Förresten så har jag hört att premiären mellan Huge och IFK är inställd pga askmolnet.. coolt att de flyger mellan varandra för match i samma stad. Fast vad vet jag... Gävle kanske är stort. Vi kanske bör sätta en satellitsändare på Mia nu när hon flyttat till storstan!

Träningen igår då? Någon som vill berätta hur den såg ut? Jag var där men minns inget, totalt mörker för mig. Det kan ha något att göra med en fotbollsmatch som visades på tv på kvällen.

Kom ihåg att det är möte imorgon efter träningen!!!


Peace Lovers!

Premiär i dubbel bemärkelse

Första inlägget i bloggen, första grästräningen för säsongen. Kan man säga i trippel bemärkelse? Den här veckan går ju mot seriepremiär! Äntligen! Jag o em sitter på föreläsning och lyssnar på en snubbe med sjukt sömnig stämma. Så för att inte stänga igen de blå och snarka drömmer jag mig bort o dagdrömmer om en grön matta och en boll med rödklädda brudar. Nåväl. Jag lär lyssna nu, han visar en bild på en naken gubbe.. det kanske kan bli intressant trots allt. //#12

RSS 2.0