I´m beautiful in my way, cause God makes no mistakes

Godmoorning!

Sitter här förkyld & med en knäskål som verkar ha tagit stryk av skivstången och vägrar samarbeta. Annars leker livet på bra nu, tagit hem tapetböcker, bestämt soffa osv (det närmar sig med stormsteg nu)! Frida var och gaddade sig igår, skitsnyggt blev det och ännu mer hedrad blev jag när hon tillägnade den till mig, min lilla Sis! :)


Nog om det, dags att berätta lite om läget inom laget..
Träningarna flyter på bra nu och det är hårt jobb från alla. Nu har träningarna mest handlat om intervaller & styrka, vi ser fruktansvärt starka ut nu tjejer och det är extremt kul att se att ingen ger upp. Det tråkiga är att LF Arena inte har gått att nyttja pga is och snö på planen. Ihelgen är det ledigt från match men nästa helg står Gimo IF för motståndet på en uppvärmd härlig konstgräsplan. NEVER BACK DOWN!




Gotland var sjukt nice förra sommaren, frågan är vilka som vågar åka med nu ;)?
Är iallfall dags att komma med förslag när alla vill/kan åka. Måste nämligen kryssa i så jag får några semesterveckor denna sommar, och jag vill inte missa denna resa!



Bjuder på en skön cover!





/#11

Är det dags att utse några personer för att skriva i bloggen mån tro?

Finns det några förslag?
  • Amera
  • Sandra
  • Carro
  • Mickan
Jag vet inte. Jag vet bara att som det är nu är ohållbart! Kom igeeeen nu då!:)
Släng in några förslag på skribenter så har vi en omröstning, minst tre-fyra st skall vara med i bloggkommittén!

Puss o trevlig helg mina sköna rödingar!
/Lina E

Kortvarig glädje

Mina mungipor hängde lika lågt som glocalnets priser men bara på en sekund förvandlades min olustiga och bittra känsla till något annat. Det kändes som himlen öppnade upp sig och solen tittade fram genom den mörkaste storm på flera årtionden. Jag hoppade upp från stolen och studsade samtidigt som mina mungipor flög högt upp över hustaken. Jag skrattade och skrek. Jag applåderade av lycka.

För att sekunder senare gå tillbaka till tomheten. Jag fick gå ut till bilen, -15C, sätta mig bakom ratten och känna olust. Jag fick styra mig och bilen hem, men det kändes inte som att jag hade en slutdestionation. Jag var riktigt förbannad. Åhhh, så jävla bittert. 

Åh, dumma linjeman. Jäkla skitgubbe till domare.

Såg ni tabben som ledde till målet?

Jävla skit alla!



Vi gör som kungen, vänder blad!:)

/Lina E

Vi tar ett getöga på helgen som var

I helgen så var det då dax för IFs första träningsmatch och DFFs första cup.

IF vann med 2-3 på ett kallt men soligt strömvallen, målen stod Ella, Malin och Sanna (straff) för.

DFF vet jag inte så mycket om, har inte pratat med någon men vet att de spelade match om 9-10 plats mot Ljusdal där man förlorade. Tror att de flesta lag var division 2 och 3 lag så det var bra gjort för att ha tränat en träning ihop!

Sedan vill jag visa helgens hjälte, Julia Br, som körde på i 90 minuter utan att veta vad som dolde sig under sko och strumpa!





/#12

Rumpinlägg för småstjärtar!

Inget för oss, här bygger vi muskler och oj så biffiga vi kommer bli. Även Amera, se lite längre ned i bloggen så hittar ni hur hon kommer se ut till sommaren.

Tagga tagga nu brudar för helgens uppgifter! Mer info om helgen kommer senare.

/#12

Shulu luluuu

Jag gillar att spekulera i allt mellan himmel och gjord, ett hett ämne i mitt huvud dessa dagar är vad som komma skall på nästa träning. Vill bara göra er medvetna om att den korta sträcka vi springer runt kvarteret inte är så kort ändå för att springa intervaller, den är nämligen 0,5 km lång. Så om ett sådant löppass skulle vara på kartan inom en snar framtid kan vi klappa oss själva på axeln och ge oss lite beröm. För det är ju ändå ganska bra väl?


Att tänka är det hårdaste arbete som finns. Det är kanske därför som så få människor gör det. - Henry Ford

/#12

Happy-face

Skrev fel ang. träningen på torsdag som för halva gänget är inne på högbergs och andra halvan är ute pch springer kl 18. My bad!

Återigen en slaktträning för kroppen, mest armarna för min del. Har tejpat fast kryckor på mina armar för att jag ska kunna skriva det här inlägget till er, de är annars som spagetti och klarar inte av att hålla händerna på tagentbordet.

Men ladda om nu tjejer för på torsdag vankas det träning igen!

Så rooooligt!!

/#12





Tusen och en natt

Så STOLT över er tjejer! Riktigt bra träning, alla sprang och kämpade. Vi kommer bli grymma till sommaren!

  • Imorgon kör vi styrka i högbergs 17.30-19.00
  • Torsdag är det konstgräs på LF 20.15-21.45 (hörde en fågel viska om löpning)

Måste nämna (wo)mannen myten legenden - SANNA!
Vilken evighetsmaskin på träningen idag, vilken fysik!
Någon som minns fystesterna förra året och Sannas evighetspumpande av situps.

En stor eloge till araben Sanna!

/#12

En söndagsfundering

Har ni funderat något mer på årets målgest som vi ska göra?

* Jag har gjort det. Jag tror i ärlighetens namn att varggesten inte fungerar. Om jag inte missminner mig sa Janne att han skulle skämmas om vi skulle börja yla.

* När Sanna gör mål kommer hon att vara USEL som fisk om vi kör fiskargesten. Hon tror tydligen att fiskar dansar på fenorna i vertikalt läge när de hakat sig på kroken. Så går det inte till!

Meeeeen.. Ni skall icke deppa!

Om ni såg Milans målgest idag så förstår ni vad jag menar! Denna ska övas på för den är perfekt och kommer att utspela sig på vallen i sommar!!! Eller hur?! Va? Jag menar det!



 

/#12


VÄLKOMMNA TILLBAKA, JULIA&AMANDA!


Början på februari..

Det är ju som sagt lite dåligt med bloggande här så jag tar tag i taktpinnen.
Nu är vi inne i februarimånad och jag välkomnar träningsvärken ännu en gång. Vi har kommit en bit in på försäsongen och det känns som att värken bara blir värre och värre. Men som tur är så är det en bra värk och är vi inte starka i år så vet jag inte vad.. Till och med Amera kommer ju bli kallad biff och då ska tilläggas att hon är rädd för att få muskler!
Amera nu..



Amera i sommar..
..... livsfarlig alltså!
Over and out
/ #5

RSS 2.0