Vill inte sova

Så jag uppmärksammar er att 12.56 tåget mot Gävle åker vi in och käkar för att sedan ta oss mot fjärran höjder. Vill ni ta er in senare är det självklart ett alternativ. Men 16.45 får vi komma in på fjärran höjder!

Badrock och handduk får vi där!

Puss på er snödroppar!

(Som det ser ut just nu kommer det kosta 156 kr/person)

Avslutning - Fjärran höjder

Lördagen närmar sig och jag vill veta om det är någon som ändrat sig, antingen som vill med eller inte vill med.
Jag har utgått från truppen på hemsidan och då är vi 25 st som skall med, jag skriver upp listan här nedan, kika efter om ni som ska med står med och om någon som inte ska med är på listan, och hojta till!

Kollektivtrafiken är inte den bästa till Gävle på helgerna. Det går ett tåg+buss från Skutskär som är i Gävle ca 1600 vilket ger oss 1 h att äta på, vilket kanske är lite tajt om vi är många som ska käka?
Annars går ett tåg 12.56-13.30 vilket är väldigt tidigt, så hur gör vi? Bussarna går tydligen inte längre, eller jo runt karlholm så det tar typ 2h att åka.

Kl. 17.00 är det start på FH och vi har tid i 3h. Jag har anmält att vi är intresserad av 3-kamp (vattenlekar), karaoke och musikquiz.

Efter FH bär det av mot interpool eller någon annan pub som vi kan sitta tillsammans allihop och snacka vidare om man så vill. Det är egentligen fritt vad man vill göra.

Om vi är 25 st så blir priset 150kr/pers, det är två st som jag inte hört från då.

Anmälda:
Emelie
Ida M
Amera
Carro
Frida L
Frida M
Jossan
Emma
Fia
Frida S
Hanna
Ida C
Lina C + E
Mia
Sanna
Agnes
Ida P
Julia
Malin H
Mickan
Sandra
Sarah
Tilda
Tove
Sofie

Snart så

slänger in ett inlägg just bara för att det inte har hänt något på några veckor.
Snart drar jag igång en kedjeskrivning här.
Alla måste skriva ett inlägg.
So long.

Pengar

Vi som inte lämnat in 50 kr till Emelie bör göra det snarast.
Tänkte hjälpa Emelie att få in pengarna, dessvärre kanske det bara är jag som inte lämnat in ännu men då får jag stå mitt kast;)

Punga ut lite cash nu brudar:)

Avslutning 30/10

Lördag 30/10 styr vi kosan mot Gävle och fjärran höjder.
Vi har tid från kl. 17.00 och tre timmar framåt med bad, lek, sång, bastubad, bubbling, alkoholintag you name it!
Då vi har tre timmar på oss på relaxen så föreslår jag att alla äter innan men annars finns en meny som vi kunde beställa från om någon skulle vilja det!
Det går ett tåg från Tierp kl. 14.56 som är i Skutskär 15.17 och därifrån går en buss 15.22 och är framme i Gävle ca 16.00. Då har vi tid på oss att gå till fjärran höjder, vi kanske får komma in tidigare och byta om och vinna tid;)

Just nu är vi 27 st som ska med, Camilla är osäker så om alla är på henne kommer hon säkert att ändra sig. Hon skyller på att hon har innebandy därför har jag kollat upp det, de har hemmamatch kl. 13.00 och visst hinner hon inte med tåget men fixa skjuts!!!;)

Kvällen fortsätter i Gävle där vi tar oss vidare mot Interpol för att sitta tillsammans och snacka och spela biljard för den som vill, även här kan man förbruka alkohol! Och vill man inte ta kväller här fortsätter de som vill vidare ut på krogen!

Priset för hyrning av relaxen blir ca 140 kr/person om ni tycker att det är för dyrt kan jag höra om vi kan ta lite stålar från lagkassan. Betalning sker till mig, Frida eller Mickan. Vi ska inte betala något i förskott så det är ingen brådska med pengar, bara vi har fått av alla när vi går in på fjärran höjder.

Har ni frågor är det bara att ställa de till mig!

Hoppas vi blir många på torsdag! Puss på er!

RSS 2.0