Helgens matcher!

Efter två veckors intensivt tränande drar vi äntligen igång med matcher igen! Jag tror att jag inte bara talar för mig själv när jag säger att det ska bli grymt kul :) Imorgon spelar IF och på söndag är det DFF's tur!

Träningarna i veckan har sett bra ut och vi ställer upp med bästa möjliga lag. Våra lån från Danmark, Ida och amanda blir med till morgondagens match. Även Hägglund som inte kunnat spela mycket av vårsäsongen pga skada blir med till matchen. De tre som saknas i IF är Mia, Mickan och Tilda som tyvärr inte kan vara med i morgondagens match. Motståndet är Stensätra IF som vi fick stryk med 3-1 av i första omgången på våren. Så det är ett revanschsuget Tierp som dom får möta och det krävs mycket för att de ska få med sig någon poäng hem, kan jag lova!!

Vi har även fått ett nyförvärv såhär till hösten. Det är Fia Jansson som har skrivit på för oss. Hon spelade tidigare i Karlholms Goif men har tränat med oss en gång i veckan under hela vårsäsongen. Men nu väljer hon alltså att spela med oss också. Jättekul, och hon är så välkommen så! :) Hon gör även debut på söndag med DFF!


Fia

GB-brudarna (Gothia brudarna) Julia Blomquist och Ida Pettersson från 95-laget som har kommit upp och tränat med oss en gång i veckan har nu tagit klivit upp helt! Skitkul och även dom är välkomna sååklart :)


Julia


Ida

Nu tycker jag att ni tar er upp på vallen i helgen och hejar på oss. Matchen imorgon startar 15.00 och Dff's match på söndagen startar 17.00!

/ # 5

 


Vi är på gång!

Tjena!

Dom 6 passen är nu över, och det känns faktiskt bra i kroppen tycker jag. Lite tråkigt att det är så många som blivit sjuka bara.. Men vi kör på ändå, och den här veckans träningar ska vi fokusera mera på dom två matcherna vi har i helgen, en för vardera lag. Och vi kommer att vara taggade mer än någonsin. Eftersom att båda lagen åkte på stryk första seriematcherna så är vi självklart revanschsugna!

Dagens träning innehöll uppvärmning i spåret, och lite fys med Ola. Ja ni läste rätt OLA!! Han fick vikariera istället för Uffe idag som är ute på vift. Senare blev det fotbollstennis, och efter det "Xavi övningen" som jag kallar den. Och konstigt nog var det massor med barca spelare i duschen efter också.. Och hur gick det till undrar ni? Det vet inte vi heller, faktiskt.

Och håll ögonen öppna. För vi i Tierps Dam kan dansa, den saken är klar. Film från det kommer upp här inom kort men det får Frida eller Mickan fixa :)

Ha det så bra, så ses vi imorgon på träningen.
/ Sarah aka SS eller Barbie - kärt barn har många namn :)

Poängjakten kan börja..

Bloggen har blivit lidande nu under sommaruppehållet men jag lovar att det ska bli skärpning på den fronten. Vi har ju som sagt haft uppehåll och det har inte riktigt funnits någon tid över. Men imorgon drar vi igång igen, äntligen!! 3 veckor utan riktig fotbollsträning är föööör länge, men vi har ju tagit tag i den saken och lirat lite fotboll på central mot ett gäng afrikaner så nu jävlar är vi farliga!

Denna träningsvecka ser ut såhär:
Måndag: träning, 19.00-20.30
Tisdag: träning, 19.00-20.30
Onsdag: träning, 18.30-20.00
Torsdag: träning, 18.30-20.00
Fredag: Ledigt
Lördag: träning, 10.00-11.30 (frukost på vallen 8.30) Efter träningen tar vi oss till trollsjön och badar. kl 18.00 så är det grillfest hos Ola
Söndag: Träning, 19.00-20.30




Nu kör vi brudar, låt jakten på poängen börja!!

/ # 5


Centralskolans konstgräsplan en fredagkväll..

Om ni tror att vi i Tierps dam ligger på latsidan nu under "sommaruppehållet" tror ni galet fel! Vi har fått vårat vanliga träningspapper med styrka och löpövningar av våran kära fystränare Uffelito som vi självklart följer till punkt och pricka (ellerhur?!) :)

Men löpning och styrka duger inte när fotbollsbegäret börjar smyga fram efter ett för långt uppehåll så idag tog några utav oss i laget bollen under armen och begav oss till Centralskolans konstgräsplan! Lite latjande var det tänkt men när vi kom till planen så var den full av grabbar som spelade match. Vi stod fint vid sidan om och tittade på tills vi fick inbjudan av en av grabbarna om att vara med och lira och vi var snabba på att tacka ja. Så match blev det. Vi mot dom, 6 mot 6!

Och vi vann, som vi vann! ;) Håller inte koll på siffrorna men vi lekte! Grabbarna kunde inte få nog av oss så vi har nog en ny match på G snart framöver! Jag tänkte därför ta tillfället i akt å värva lite spelare inför nästa match. Så är det några som är sugna på match någon gång i veckan så kan ni ju gärna lägga en kommentar här nedanför ;) ALLA är välkomna så var inte blyga nu!


Bjuder på en bild på denna sköning som var med och lirade även hon idag.. :)

Puss på er!
/ Frodo

Premiärinlägg

Här var det dött som i graven ser jag. Därför är det väl på tiden att jag gör ett premiärinlägg i blogg'n våran.

Vi har ju som sagt ett litet sommaruppehåll nu som jag personligen tycker är huuuur tråkigt som helst. För hur skönt på en skala skulle det inte vara nu en sån här kväll att bara åka upp på vallen med ett gäng sköna brudar och träna? Och som Lina skrev i ett inlägg tidigare "fotboll är en sommarsport så varför ha sommaruppehåll....". Meeen, några brudar i laget och jag tog tillfället i akt att åka iväg på en liten tripp till Gotland nu under sommaruppehållet. Det har varit hur bra som helst. Nästintill perfekt! Synd att inga fler ville följa med bara, för då hade det verkligen varit perfekt! Och ännu mera synd att vi inte tog kort när vi spelade fotboll på stranden, för helt utan boll och träning har vi inte varit ;). (eller hur LL? :) )

Nu har jag precis tryckt i mig en portion med köttfärssås och spagge, väntar på att det ska smälta ner lite till så jag kan ut och kuta lite. För ni har väl inte glömt träningsschemat? Nej, jag tänkte väl det.

Ha det bra i sommarvärmen, för jag har det underbart!
/ Sarah aka SS!


RSS 2.0