OBS OBS!

Vi har pratat om en avslutning med bara tjejerna i laget, det blir en lugnare men blöt tillställning.
Nu är det så att vi måste boka i förväg, jag har pratat med stället vi ska vara på och har fått ett datum som jag vill att ALLA kollar upp till ikväll! De som läser det här får gärna sprida ut detta till så många som möjligt! Vill veta ikväll så jag kan ringa och bekräfta imorgon då jag har preliminärbokat.

Datumet är Lördagen 30/10.Vi ska vara i Gävle och jag ger er mer info på träningen ikväll.

KOM IHÅG ATT FÖRA VIDARE informationen så jag vet hur många som kan, om det är många som inte kan då avbokar vi och kollar nytt datum helt enkelt men det kan bli i december då!




Morgongåva - DFF

Eller snarare.. Morgongåva - Döda För Fan.

Jag tänker inte ta till mig att skriva ett referat. Men jag kan sammanfatta lite snabbt.

Lina och Emma drog båda på sig utvisningar. Och även tove får domarn att ta upp det gula kortet.
Lina efter 2 gula och emma drog till med en (tveksam) frilägsutvisning. Enligt Emma, så sprang hon bara där. Toves gula är jag osäker på hur det gick till..  

Det jag har att säga om matchen är att jag nu kommit på anledningen varför jag spelar fotboll. För så här skoj på en plan har jag nog aldrig haft. Vi spelade cirkus en halvlek med 9 man och vi näst intill rullade ut dom. Men när vi väl kom till skott på mål så räckte vi inte riktigt till. Morgongåva får två straffar. Varav av bara en dom sätter, efter hannas guldräddning. 1-0 blev slutresultatet. 


De 3 gula och 2 röda kortet talar ganska mycket för sig själv. Vi var laddade till tusen och inställingen var utan dess like. Och vi krigade som aldrig förr. Grymt bra jobbat DFF!!

/Ida C


D som är Deeeeeerby!

Jajamen, äntligen dags för ett derby på Vegavallen. 16.00 startar kriget som vi ska gå vinnande ur! Visst vi är klara för div 2 men vi nöjer oss inte med de. Vi ska klättra så är det bara..

Gimo är nog revanschsugna efter förlusten på deras hemmaplan men det kommer inte räcka i den här matchen för vi i Tierps IF är galet sugna på ännu en seger..

Så ni som läser det här vet vart ni ska befinna er klockan 16.00.. På vegavallen alltså!

Ses där då :)


Grattis DFF!

Matchen vanns med 4-2, bra brudar! Kommer inget referat från mig, hinner inte.

Kom igen nu brudar som ska spela imorgon! Sätt dit Gimo så det stänker!:)

Kom in i matchen..

Nu tycker jag att det har gått för långt. Gå in här och läs vad en snubbe tycker vi ska göra för att "förbättra" fotbollen för damspelare. Tycker ni som jag att det är nedvärderande? Fan.. jävla fjanterier.


Emma vilken är din bästa årstid?

I helgen spelades i vanlig ordning två st matcher. IF hade kniven mot strupen och hemmaslog IK Huge med 2-1 och hade tabelläget i egna händer. DFF vann hemma mot Gimo med 4-2 och sprang ifrån med staffetpinnen infor helgens möte för IF mot Gimo. Sedan började det hända grejer i veckan och igår på träningen fick vi reda på att vi har klarat nytt kontrakt i division 2 då Fyris får lämna serien efter helgens inställda match mot IFK. Men vi vill ju ta det säkra för det osäkra.

Vi ska göra allt vi kan för att vinna hemma mot Gimo på söndag. Det kommer bli en rolig match, det är roligt och svårt att möta Gimo. Derby! Sist blev jag nermanglad och trampad på, fick sy i mina värmebrallor som någons dobbar slitit sönder för tusan! Jag är taggad till tusen och vet att ni andra brudar är det också. Innan 6 poäng blir hemplockade i helgen lär vi fiska de 3 första poängen. Det gör vi genom att vinna mot Bälingetrollen. Jag minns att jag körde som en tok till Bälinge i våras för att hinna se andra halvan av den matchen. Jag möttes av strålande sol och en målrik match, vinst med 4-5 för de rödklädda. Ni som spelade minns den matchen av annan anledning, tack och lov missade jag det. Vi vill inte ha en favorit(?!) i repris därför ber vi till vädergudarna att få bra väder så laddar vi med sista träningen inför helgen och kör mot en 6 poängshelg!

Tack för mig! /#12

PS. Emma, vår? Eller kanske hösten?:)

Tre plus tre är lika med sex!

Jajemen, båda lagen kammade hem tre poäng vardera! Eftersom att det ska skrivas matchreferat här och ingen gör det så tar jag på mig DFFs referat så gott det går. Kommer dock inte ihåg så mycket i detalj, så som målskyttar osv eftersom det blev så mycket mål.

Tierps DFF - Sunnersta AIF 7-3

Idag gästade sunnersta oss på hemmaplan och redan i omklädningrummet kändes det som om vi var jävligt taggade, och Jari kom med en liten ny variant av uppvärmning. Den var lite annorlunda men den var rolig! När han i grön tröja för dagen blåste igång matchen så var det inte alls lika taggat. Efter några minuter så gör vi en "duttpass" i backlinjen rakt på deras forward som enkelt kan lägga in bollen i mål. Det roliga är att innan match lovade vi varandra att inte hamna i underläge, vilket vi har gjort nästan alla andra matcher det här året. Men även denna gång hamande vi i underläge från början. Efter ytterligare några minuter speedar sandra på, på sin kant och kan lägga in bollen i nätmaskorna. Har som sagt inte så stor koll på vem som spelade fram till henne då, men mål blev det iallafall. Vi forstätter att nöta på och vi både gör och släpper in mål innan domaren blåser av för halvtidsvila. Då resultatet stå sig 3-3.

I halvtid ändrar vi om lite i laget och pratar om att vi ska hålla bollen inom laget och inte tjonga bollen fram och tillbaka. Och sluta upp med alla duttpass!

Andra halvlek tar vi över på engång. Vi rullar bollen och spelar fin fotboll stundtals, och därmed kommer målen. Hela fyra mål gör vi i andra halvlek. Och det som är så kul är att vi alltid har så många olika målskyttar och inte bara en och samma! Till nästa match så tar vi med oss andra halvlek och slänger den första i soptunnan. Sen ska vi kötta på dom sista matcherna som återstår för säsongen. Det är extra viktigt för IF om man ska hålla sig kvar, och det är inte helt omöjligt för DFF att klättra upp lite högre i tabellen.

Nu tränar vi på som vanligt den här veckan(?) och laddar om till nästa helg med spännande matcher!

Godnatt
/ Sarah # 17


Några ord såhär på fredagen...

Imorgon är det matchdags igen.. Jag tror inte jag behöver säga något annat än att det är en galet viktig match för våran del! Vi har satt oss i ett knivigt läge och behöver börja vinna och det är genast. Så imorgon åker vi till Valbo för att kriga ner dom.. Vi måste börja visa att vi kan så mycket bättre än vad tabellen visar! 90 minuters krig imorgon ska leda oss till 3 poäng, visst då?


Nu dags för sängen!


/ # 5

RSS 2.0