Det närmar sig juletider! myys

Hade en förjävlig natt/morgon, tack vare plogbilar som körde som idioter på gatan utanför. Sjukt irriterande, speciellt när klockan ringer 04.50...

Imorgon är det äntligen dags för inomhusträning igen, och som de flesta har hört så är det viktigt att alla gör sitt bästa för att komma, träningen är 19.00-21.00 i högbergsskolan, as usual. Så ta er i kragen och kom dit, har varit lite små tråkigt att vara några dom senaste veckorna så ju fler desto bättre!

Vi ses imorgon!
/#11


All kärlek till FC Barcelona


Skön

Ska strax in på lucia cupen och kolla på Emelie & Sanna (om hon är skadefri) + att jag ska träffa Jenny & Pernilla, efterlängtat! Ikväll är det årets händelse, EL CLÀSICO! FC Barcelona i mitt hjärta.

Nästa vecka hoppas jag på att få se fler tjejer på träningen, så bli friska ;)!


Överskottsenergi

Kom hem från träningen för ett tag sen, kastat fika och nu ligger jag i soffan för att jag inte kan sova. Damn, klockan ringer 04.50 och jag brukar sova nu, haha nog om det. Vi var 7 st på träningen idag, lite väl klent men många är sjuka den här årstiden och borta utav olika anledningar men det är bara att göra det bästa av situationen. Vilket vi gjorde, vi började med att köra GRIS, sen spelade vi 3 touch utan mål om jag inte är helt ute och cyklar, passningsövningar å sen match på det. Är riktigt imponerad av dom nya tjejerna som provtränar, hoppas dom vill joina :-)
Nä nu äre 2 fast 2 furious på tv6, får bli den tills ögonen blir trötta...


Som vanligt i mina inlägg så bjuder jag på lite örongodis (enligt mitt tycke) Sweet dreams!


Bloggar från min aaajfååån

Testar att blogga via "blogg.se" appen, lät seriöst.. Jag vet. Igår var det träning, lite "nya" ansikten med igen, vilket är jättekul. Började träningen med lite rörlighetsövningar med "messi & crouch" (mitt påhitt, hehe) sen körde vi igång med stegen och häckarna. Sen körde vi spel, det var bra fart och det ser bättre ut varje träning, finns alltid något att jobba på, hur ska man annars bli bättre? ;) riiight.. Medicinbollarna åkte fram under träningen, skönt!


Ikväll är det träning igen samma tid 20.30-22.00 inne i Högbergs. Ses där!
Ps. Hoppas att detta inlägg går att läsa. Hoho.


/#11


05-12-11

Vet egentligen inte vad jag ger mig in på när jag får för mig att "blogga" lite, men ikväll fick jag liksom lust att skriva lite, hoppas det duger.


Nu har iallafall träningarna dragit igång, vilket är sjukt roligt enligt mitt tycke även fast man har nött mycket styrka under uppehållet så är det skönt att få träffa ALLA underbara tjejer igen, å få lira lite boll. Sjukt viktigt! Men något saknas, 2 helt fantastiska människor. Norma & Ashley, alla minnen man har med dom, de kommer aldrig suddas ut. Men dom har det bra hemma med sina nära och kära, och vi har säsongen 2012 att se fram emot! wooop woooop!



Vi har inför denna säsong tappat 3 st spelare, våran målvakt Emelie Almesjö har valt att spela för IK Sirius, även våran toppforward Sanna Öhlund lämnar för spel i IK Sirius. Fia Jansson kommer att spela för Gävle laget Hille IF. Vi önskar såklart dessa tjejer lycka till, lovar att komma och se er spela och Fia kommer vi att möta den kommande säsongen! 1 spelare har gjort klartecken för "comeback", Malin Hägglund som under förra säsongen tog ett uppehåll från fotbollen kommer nu att börja träna, och vi hoppas alla att hon ska tycka att fotboll är roligt igen.



Nu vet jag inte vilka som läser denna blogg, men nej vi är inte utan målvakt utan målburen kommer bommas igen utav Emma Sundström.


En sak vet jag: Dom röda, laget i hjärtat, kommer bli farliga även säsongen 2012!!


Lite Pitbull såhär på kvällskvisten, bara jag som blir grymt sugen på lagfest?

Piiiiis & lööv / #11





RSS 2.0